0 - تومان

محصولی در سبد خرید نیست.

بازگشت به فروشگاه
یادگیری-زبان-انگلیسی-با-فیلم-و-سریال-اما-و-اگرها-english-learning-with-TV-serues-pros-and-cons

یادگیری زبان انگلیسی با استفاده از فیلم و سریال | اما و اگرها | بررسی 3 متود موثر

فرآیندِ یادگیری زبان انگلیسی یک فرآیند بسیار جالب است و برای هر فردی متفاوت است. من در دوران دانشجویی خودم ساعت‌های طولانی را صرفِ دیدن فیلم‌ها و سریال‌های مختلف به زبان انگلیسی می‌کردم که به فرآیند یادگیری زبان انگلیسی سرعت ببخشم. در این مقاله به صورت دوستانه بخشی از تجربه‌ی شخصیِ خودم را در یادگیری زبان انگلیسی با لحنی متفاوت بیاد خواهم کرد. 

فهرست مطالب این پست
    برای شروع تولید جدول مطالب ، یک هدر اضافه کنید
    Scroll to Top

    سریال‌ها و فیلم‌های سینمایی چطور به یادگیری زبان انگلیسی کمک می‌کنند

    دقیقا اولین سوالی خواهد بود که ذهن شما را مشغول خواهد کرد. فیلم‌ها و سریال‌های انگلیسی زبان چطور به فرآیند یادگیری زبان انگلیسی ما کمک می‌کنند. یاد به عنوان خواننده ممکن است از من این سوال را بپرسید همانطور که زبان‌آموزان بنده همیشه این سوال را از من می‌پرسند و پرسیده‌اند.

    فیلم‌ها و سریال‌ها منابع بسیار مهمی برای یادگیری زبان انگلیسی هستند چرا که در درجه‌ی اول شما را سرگرم می‌کنند. تجربه نشان داده است که وقتی فردی سرگرم چیزی باشد راحت‌تر می‌تواند با محتوایِ آن ارتباط برقرار کند. این موضوع برای من بسیار مشهود بود چرا که گاها برای تمام کردن یک فصل از سریال مورد علاقه‌ام، حتی کلاس دانشگاه را هم نمی‌رفتم تا بتوانم سریالم را ببینم.

    این یعنی یک سریال می‌تواند چنان تاثیری در یادگیری زبان انگلیسی شما داشته باشد که نه تنها به خاطر آن بسیاری وقت آزاد خود را صرف دیدن آن کنید، بلکه مثل من، کلاس درس خودتان را هم نروید. تماشای فیلم‌های سینمایی و سریال‌های مختلفِ زبان انگلیسی فقط و فقط باعث بهبود Speaking شما نمی‌شوند، بلکه موارد زیادی را تحت تاثیر خود قرار می‌دهند که به آنها در پایین اشاره می‌کنیم.

    تقویت دایره واژگان | Vocabulary

    بسیاری از افراد فکر می‌کنند که فقط به منظورِ بهبودِ مهارت گفتار | Speaking Skill و یا تقویتِ Fluency باید فیلم و یا سریال‌هایی به زبان انگلیسی ببینند و این موضوع ربطی به یادگیری زبان انگلیسی ندارد. باید بگوییم که اگر همچین فکری دارید، سخت در اشتباه هستید. تماشای فیلم و سریال آن هم به زبان انگلیسی تاثیر بسیار مثبتی در گسترش دایره واژگان شما دارد.

    البته ما به صورتِ مفصل چندین راهِ تقویت دایره وازگان | Vocabulary را توضیح داده‌ایم که شما می‌توانید با مراجعه به پست مربوطه آن را مطالعه کنید. ممکن است بپرسید که چگونه تماشایِ فیلم و سریال می‌تواند به فرآیند یادگیری زبان انگلیسی ما و همچنین تقویت دایره لغات ما کمک کند.

    به طور کلی شما وقتی در حال تماشای یک فیلم هستید و یا به مدت چندین سال است که یک سریال بسیار محبوب را دنبال می‌کنید، هنگام تماشای سریال شما در معرضِ دریافت تعداد بسیار زیادی کلمه، جمله‌واره، عبارت و ضربت‌المثل انگلیسی هستید که بسیاری از آنها به علت ماهیتِ سریال و یا فیلم سینمایی، به صورت روزمره در بین مردم انگلیسی زبان استفاده می‌شود.

    head-in-the-clouds-یادگیزی-زبان-انگلیسی-با-فیلم

    بر خفاف کتاب‌ها و متون و جزوات آموزشی که به جهت یادگیری زبان انگلیسی در حال دست به دست شدن هستند، و بسیاری از زبان‌آموزان از استفاده از این دست منابع اذیت هستند چرا که خسته‌کننده می‌باشند، فیلم‌های سینمایی و سریال‌های تلویزیونی به خاطر داشتن تصاویر جذاب، صدا و حتی موسیقی جذاب، یادگیری زبان انگلیسی را برای بسیاری از زبان‌آموزان آسان‌تر و جذاب‌تر کرده است.

    همین امر باعث می‌شود که شما به عنوان زبان‌آموز توجه بیشتری به جملات و گفته‌های بازیگران سریالِ محبوبتان کنید. درست مثل کاری که من انجام می‌دادم. طبیعی‌ست که شما تلاش کنید تا دیالوگ‌های بازیگر مورد علاقه‌تان را حفظ کنید و یا به موجب علاقه‌تان به یک بازیگر خاص، جملات آن بازیگر را چند باره ببینید و یا تکرار کنید.

    تکرار این جملات آن هم در زمانی که تصویر آن را تماشا می‌کنید باعث می‌شود تا حتی اگر معنای لغوی آن کلمه، عبارت و یا ضرب‌المثل را ندانید، بازهم بتوانید معنای آن را حدس بزنید چرا که بسیاری از موارد این چنینی به صورتِ ضمنی قابل حدس زدن هستند. همین موضوعِ بسیار کوچک و شاید کم اهمیت می‌توانید به فرآیند یادگیری زبان انگلیسی شما کمکِ شایانی بکند.

    تقویت درک شنیداری | Listening Comprehension

    اکثرِ قریب به اتفاق زبان‌اموزانی که در ابتدای راه یادگیری زبان انگلیسی هستند، تماشای سریال‌های انگلیسی زبان و فهمیدنِ آنها کاری دشوار است. گاهی وقت‌ها نیز باعث می‌شود که زبان‌آموز فکر کند چیزی نمی‌داند، یا کلاسی که شرکت کرده است، بازدهی کافی را نداشته است. دقیقا به همین دلیل است که تماشای فیلم و سریال برای تقویتِ درک شنیداری بسیار توصیه می‌شود.

    زبان‌آموزانی که سطحشان متوسط و پیشرفته است به شدت باید به موضوعِ تماشای فیلم و سریال توجه کنند و برای پیشرفت خودشان هم که شده، حداقل در هفته یک یا دو فیلم سینمایی و یا چند قسمت از یک سریال خوب را تماشا کنند. اگرچه ما یک پست کاملاً مفصل در مورد چگونگی تقویت مهارت شنیداری | Listening Skill نوشته‌ایم که می‌توانید آن را مطالعه کنید.

    دلیل اینکه ما اصرار داریم بر این‌که باید سریال‌ها و فیلم‌های سینماییِ متفاوتی را برای بهبود فرآیند یادگیری زبان انگلیسی خود و همچنین ارتقایِ سطح زبان انگلیسی خود تماشا کنید این است، که اگر شما مدام به تماشای کلیپ‌های آموزشیِ کوتاه و آسان بنشینید پیشرفت خاصی در یادگیری زبان انگلیسی نخواهید داتش.

    listening-comprehension

    تماشای ویدئوهای آموزشی که سطح بالایی ندارند و آسان هستند همانند این است که شما به باشگاه ورزشی رفته و به مدت چند سال فقط وزنه‌ی 1 کیلوگرمی استفاده کنید. ممکن است بدن شما در همان مقیاس یک کیلوگرم زیبا باشد، اما سطحِ استایل شما در حد همان یک کیلوگرم است نه فردی که وزنه‌های سنگین استفاده می‌کند و حرکت‌های سخت‌تر انجام می‌دهد.

    شما با تماشای سریال و فیلم‌های سینمایی متعدد و حتی برنامه‌های تلویزیونی | TV Shows خودتان را در معرض شنیدنِ جملات دشوار قرار خواهید داد. یکی از بهترین راه‌های یادگیری زبان انگلیسی هم همین است که شما از محیط امن خود خارج شوید و ذهنتان به چالش کشیده شود. تا زمانی که ذهن و گوشتان به چالش کشیده نشود، خبری از پیشرفت در فرآیند یادگیری زبان انگلیسی نیست.

    با تماشایِ برنامه‌های تلویزیونی خصوصا برنامه‌های معروف به TV Shows شما در معرضِ زبان انگلیسی استاندارد و زبان انگلیسی غیر استاندارد قرار خواهید گرفت. همچنین علاوه بر این موضوع، با لهجه‌های متفاوت در زبان انگلیسی نیز آشنا خواهید شد. هرچه با این دست از موارد ریز اما مهم بیشتر آشنا شوید، سرعت یادگیری زبان انگلیسی شما بیشتر خواهد شد.

    هرچقدر که ارتباط شما با این دست مطالب بیشتر باشد، ذهنِ شما بیشتر تمرین خواهد کرد و به مرور زمان رشد خواهد کرد و در نهایت می‌توانید پس از گذشتِ چند سال، به راحتی متوجه شوید که Native Speaker های زبان انگلیسی در مکالماتِ روزانه‌ی خود چه جملاتی را به کارگیری می‌کنند و تفاوت صبحت کردنِ آنها با انگلیسی استاندارد در چیست.

    تقویت مهارت‌های اجتماعی | Social Skills

    تماشای فیلم و سریال و تلاش برای تقلید دیالوگ‌ها و نحوه‌‍ی بیان بازیگرانِ مورد علاقه‌مان یکی از بزرگترین دلایلی است که باعثِ پیشرفتِ ما در فرآیند یادگیری زبان انگلیسی می‌شود. وقتی شما بتوانید بهتر صحبت کنید، بهتر تکرار کنید، بهتر بیان کنید، به صورت ناخودآگاه همان موارد را دوست دارید که در جمع دوستان خود انجام دهید.

    همین کار باعث می‌شود سطحِ ارتباط اجتماعی شما دستخوش تغییراتِ زیادی شود. ما عمیقا معتقد هستیم که وقتی شما یک زبانِ جدید را یاد می‌گیرید، فرهنگِ ارتباط اجتماعیِ مرتبط با آن زبان را هم طیِ یک زمانِ فرسایشی یادخواهید گرفت چه بخواهید چه نخواهید، پس چه بهتر که این گزینه را خودتان در فرآیند یادگیری زبان انگلیسی قرار دهید تا هم تمرین باشد و هم پیشرفت.

    برنامه‌های تلویزیونی دایره‌ی بسیار گسترده‌ای از مهارت‌های اجتماعی | Social Skills  را در بر می‌گیرند. حتی برخی از این برنامه‌ها انحصارا برای تقویت مهارت ارتباط جمعی و اجتماعی طراحی شده‌اند.شما می‌توانید مهارت‌های متفاوتی را با تماشایِ این برنامه‌ها تمرین کنید. برخی از این مهارت‌ها عبارت هستند از: 

    • انواع مختلف سلام و احوال پرسی در موقعیت‌ها و زمان‌های مختلف
    • انواع درخواست‌های محترمانه در زبان انگلیسی
    • انواع مختلف سوال پرسیدن در زبان انگلیسی 
    • انواع مختلف نحوه سفارش دادن غذا در مکان‌ها و غذاخوری‌های مختلف
    این‌ها مواردی نیستند که شما بتوانید آنها را در کتبِ مربوط به یادگیری زبان انگلیسی پیدا کنید و استفاده کنید. در زبانِ شیرینِ فارسی ما به چنین مواردی می‌گوییم فوتِ کوزه‌گری. هرچند فوتِ کوزه‌گری نیست، اما مواردی این چنینی معمولا در کتاب‌های آموزشی آورده نمی‌شوند و اگر هم آورده شوند مخاطبِ این کتاب‌ها معمولا ترجیح می‌دهند به جای خواندن کتاب به سراغ فیلم و سریالی بروند که این موارد در انها گنجانده شده‌اند.
    four-main-methods

    چهار متودِ اصلی در یادگیری زبان انگلیسی به وسیله‌ی تماشایِ فیلم و سریال

    بر اساس تجربه شخصی که من در این زمینه دارم، به شما این نوید را می‌دهم که با بهره‌گیری از سریال‌ها، فیلم‌ها و TV Shows که عموما مصاحبه و مسابقه هستند به راحتی می‌توانید مهارت‌های مختلف خود را  تقویت کنید و همچنین سرعتِ یادگیری زبان انگلیسی خود را چندین برابر کنید. برخی از مهارت‌هایی که می‌توانید با این روش تقویت کنید به شرح زیر هستند.

    • دایره‌وازگان | Vocabulary 
    • مهارت خواندن | Reading
    • مهارت شنیداری | Listening
    • مهارت گفتاری | Speaking 
    روش‌های مختلفی برای تقویت این مهارت‌ها وجود دارند که اگر بخواهیم همه‌ی انها را در این مقاله برای شما عنوان کنیم، طول مقاله بسیار طولانی و خسته‌کننده خواهد شد. در ادامه ما برای شما 4 تا از روش‌های کاملا تست شده توسط خودم را برای شما قرار می‌دهم که عقیده دارم از مهم‌ترین و اثرگذارترین متودهایی بوده‌اند که در یادگیری زبان انگلیسی از آنها بهره کافی را برده‌ام.
    method-one

    متود شماره‌ی یک : تماشای سریال و TV Shows با زیرنویس فارسی

    جمله‌ای که در حال حاضر در ذهن شماست این است که ” نابغه منم می‌دونم که باید فیلم با زیرنویس فارسی ببینم و کمک می‌کنه”، و خب طبیعی هست که همچین چیزی در ذهن شما باشد، اما چرا آن را اولین متود قرار داده‌ام؟ چون این کار به شما آرامش ذهنی می‌دهد. دلیل آن هم مشخص است، چون در حال خواندن داستان هستید و این داستان تصویری است.

    وقتی شما به عنوان زبان‌آموز آرامش داشته باشید هنگام دیدن یک سریال این آرامش به شما کمک می‌کند با گذشت زمان سرعتِ یادگیری زبان انگلیسی شما افزایش پیدا کند. اما دقت ویژه داشته باشید که این روش فقط مخصوص زبان‌آموزانی‌ست که سطحشان مبتدی‌ست و اولِ راهِ یادگیری زبان انگلیسی هستند نه فردی که چندین سال است مطالعه‌های جدی در این زمینه داشته است.

    همانطور که بالاتر هم اشاره شد، ای متود فقط مناسب کسانی‌ست که سطح‌شان مبتدی بوده چرا که هیچ گونه ایده‌ای ندارند که جملاتی که بازیگران در حال بیان آن هستند چگونه نوشته می‌شوند و ممکن است حتی با نگاه کردن به کلمات نیز نتوانند آنها را با صدا تطبیق دهند چرا که املایِ بسیاری از کلمات با نحوه تلفظ آن متفاوت است.

    در این روش که یکی از موثرترین روش‌هایی بوده است که بنده نیز از آن زمانی استفاده کرده‌ام، شما به عنوان زبان‌آموز وقتی به صورت همزمان به زیرنویس فارسی و تصاویر و همچنین صدای بازیگران گوش می‌دهید، اتفاقی که می‌افتد این است که گوشِ شما به آهنگ کلمات و بعضا ترجمه‌ی آنها آشنا می‌شود. همین امر سرعتِ یادگیری زبان انگلیسی شما را زیاد می‌کند.

    method-two

    متود شماره‌ی دو : تماشای سریال و TV Shows با زیرنویس انگلیسی

    تماشایِ سریال و یا TV Shows آن هم با زیرنویس انگلیسی مرحله‌ی دوم از تمرین برای افزایش سرعت یادگیری زبان انگلیسی شماست. این روش یکی از موثرترین روش‌ها برای تقویت دایره‌واژگان | Vocabulary نیز هست، اما همانطور که قبل‌تر هم اشاره‌هایی به این موضوع داشتیم، ممکن است این کار برای افرادی که تازه وارد این مسیر شده‌اند مقداری چالش‌ برانگیز باشد.

    استفاده از زیرنویس انگلیسی به این منظور است که شما در حین اینکه در حال شنیدن کلمات هستید، املایِ نوشتاری آن را نیز ببینید، همین امر باعث می‌شود که شما علاوه بر یادگیری زبان انگلیسی، بتوانید املایِ خود را تقویت کنید و از آنجایی که شما زیرنویس را برای خودتان می‌خوانید، از این طریق مهارت خواندن | Reading Comprehension شما نیز تقویت خواهد شد.

    در استفاده از زیرنویس انگلیسی باید دقت کنید چرا که در صورتی که شما یک زبان‌آموز مبتدی هستید، اگر زیرنویس استفاده شده و همچنین TV Show‌ی مورد استفاده شده اگر دقت نشود ممکن است باعث شود که شما فکر کنید چیزی متوجه نمی‌شوید. در صورتی که سرعت صحبت کردن افراد بالا می‌باشد، پیشنهاد می‌کنیم که از مصاحبه‌های ابتدایی و آهسته‌تر استفاده کنید.

    در صورتی که برنامه و یا سریال مورد علاقه شما از سرعت بالایی برخوردار است، پیشنهاد ما در مواردِ اینچنینی، این است که یک بار آن سریال یا برنامه تلویزیونی را با زیرنویس فارسی ببینید تا ایده‌ی کلی داستان آن قسمت برای شما قابل درک شود و سپس زیرنویس انگلیسی را فعال کنید، این کار سرعت یادگیری زبان انگلیسی شما را چندین برابر می‌کند.

    method-three

    متود شماره‌ی سه: تماشای سریال و TV Shows بدون زیرنویس

    اگر می‌خواهید در کنار یادگیری زبان انگلیسی، مهارت شنیداری خود را نیز تقویت کنید، این دقیقا همان متودی‌ست که به آن نیاز دارید. مشکلی که دو متود قبلی دارند این است که شما با نگاه کردن به زیرنویس چه فارسی چه انگلیسی، در واقع در حال تقویتِ مهارت خواندن خود هستید و تاثیر خاصی در دیگر مهارت‌ها نخواهد داشت.

    به دلیل اینکه اکثر توجه شما به نوشته می‌باشد تا اینکه به صدایِ بازیگرها، همین امر باعث می‌شود که شما از شنیدن صدای محیط تا حدود زیادی غافل شوید، چرا که همه ما می‌دانیم وقتی در حال خواندن زیرنویس هستیم، غالبِ توجهِ ما به سمت نوشته‌های زیر فیلم می‌باشد نه آنچه که می‌شنویم.

    وقتی زیرنویس یک فیلم، سریال و یا برنامه‌‍ی تلویزیونی را خاموش کنید، اتفاق جالبی که خواهد افتاد این است که شما مجبور می‌شوید به صداهایی که می‌شنوید توجه کنید تا بلکه بتوانید محتوا را درک کنید. البته این را نیز گوشزد می‌کنیم که این روش برای تازه‌کارها پیشنهاد نمی‌شود و ممکن است نه تنها باعث یادگیری زبان انگلیسی نشود، بلکه باعث پس‌رفت نیز بشود پس دقیت ویژه داشته باشید.

    استفاده از این روش تاثیر بسیار زیادی در یادگیری زبان انگلیسی دارد، و به روش‌های مختلفی می‌توان از این متود استفاده کرد. سبک یادگیری هر فردی متفاوت است و هر کسی ممکن است که نحوه ورودش به یک مسیر جدید آموزشی متفاوت باشد، اما ما در ادامه به شما دو پیشنهاد می‌دهیم. در واقع شما می‌توانید این متود را به دو روش مختلف انجام دهید تا متوجه شوید با کدام روش راحت‌تر هستید.

    english-subtitles

    روش اول: تماشا به همراه زیر نویس

    در این روش شما یک باید باید فیلم و یا برنامه تلویزیونی موردعلاقه خود را به همراه زیرنویس انگلیسی تماشا کنید. پس از انکه یک‌بار این کار را انجام دادید، مجددا همان قسمت را بدون زیرنویس تماشا کنید. این کار دو حسن دارد. یکی اینکه شما در بار اول که با زیرنویس تماشا می‌کنید در واقع در حال تقویت مهارت خواندن خود هستید.

    حسن دومی که این کار دارد این است که زمانی که شما برای بار دوم و یا حتی چندمین بار آن قسمت را بدون زیرنویس تماشا می‌کنید، مهارت شنیداری و در کنار آن دایره‌واژگان خود را به خوبی تقویت می‌کنید. با انجام همین روش ساده شما می‌توانید به فرآیند یادگیری زبان انگلیسی خود سرعت بسیار زیادی ببخشید.

    روش دوم: تماشا بدون زیرنویس

    روش دوم برعکس روش اول است. در این روش، شما به جایِ اینکه فیلم و یا سریال را با زیرنویس تماشا کنید و سپس بارهای بعد زیرنویس را حذف کنید، باید همان بار اول زیرنویس را حذف کنید و یک بار به صورت کامل بدونِ زیرنویس به تماشای سریال مورد علاقه خود بنشینید. البته می‌توانید یک قسمت را چندین بار ببینید.

    روش‌های مختلفی برای انجام این کار وجود دارد، اما نتیجه‌ی همه‌ی آنها یک چیز است و آن هم سرعت بخشیدن به فرآیند یادگیری زبان انگلیسی. ما در ادامه به سه روشِ مختلفی که شما می‌توانید این کار را انجام دهید اشاره می‌کنیم، که متناسب با میل خودتان می‌توانید یکی از آنها را انجام دهید. این روش‌ها تست شده هستند و من نیز از این روش‌ها بهره کافی را برده‌‎ام.

     

    effective-solutions
    شیوه اول

    فیلم و یا سریال مورد علاقه خود را پخش کنید و سکانس اول را به طور کامل گوش دهید، تمام سعی خود را بکنید تا بتوانید بفهمید بازیگر و یا مجریِ ان برنامه تلویزیونی چه چیزی می‌گوید. دقت کنید که زیرنویس را حتما خاموش کنید چرا که دقیقا هدف همین است تا بدانید چه میزان توانایی دارید و در کنار آن ذهن خود را نیز به چالش بکشید.

    اگر توانستید متوجه شوید که چه چیزی می‌گویند، خب این بسیار خوب است، این نشان می‌دهد که مسیر یادگیری زبان انگلیسی شما تا به حد قابل قبولی خوب بوده است و باعث پیشرفت شما شده است. اما گر به هر نحوی نمی‌توانید بفهمید چه چیزی گفته می‌شود این یعنی هنوز این کار برای شما اندکی زود است، پس به شیوه دوم مراجعه کنید.

    شیوه دوم

    در صورتی که شیوه اول برای شما مناسب نباشد شما می‌توانید به جای اینکه زیرنویس را به طور کامل خاموش کنید، یک بار سکانس اول فیلم را با زیرنویس انگلیسی مشاهده کنید، سپس سعی کنید تمامی کلماتی را که گفته می‌شود را هم ببینید و هم بخوانید و در صورت امکان تکرار کنید و در نهایت حفظ کنید. 

    این کار تمامی مهارت‌های شما را نیز تقویت می‌کند. پس از انجام این کار، زیرنویس را خامموش کنید و همان سکانس را بدون زیرنویس ببینید، با این تفاوت که این بار نگاه به تصویر نکنید و سعی کنید کلماتی که گفته می‌شوند را بنویسید و یا اگر از قبل نوشته‌اید، دور آنها را خط بکشید. این کار تاثیر باورنکردنی در فرآیند یادگیری زبان انگلیسی شما خواهد داشت.

    شیوه سوم

    ممکن است که بگویید من یک زبان آموز مبتدی هستم و نمی‌توانم چنین روشی را انجام دهم و برای من مشکل است. در صورتی که شیوه یک و دو برای شما مشکل است، اشکال ندارد، همان فرآیند تماشا کردنِ یک سکانس از فیلم را انجام دهید، اما زیرنویس دوگانه استفاده کنید، یعنی هم زیرنویس فارسی روشن باشد هم زیرنویس انگلیسی.

    این شیوه، یک شیوه مشکل و زمان‌بر است و ما پیشنهاد نمی‌کنیم اما در صورتی که شما حوصله و زمانِ کافی برای انجام این کار دارید، مقایسه متن مبدا و متن مقصد یکی از کارهایی‌ست که به فرآیند یادگیری زبان انگلیسی شما کمک شایانی می‌کند. در واقع این امکان را به شما می‌دهد تا بتوانید ساختارها را بهتر بشناسید.

    solutions-in-order-to-practice

    روش سوم: تقلید

    برخلاف دو روش قبلی شما در این روش نه نیاز به زیر نویس دارید، و نه به اینکه بخواهید از سکانس اول شروع کنید. در این روش مشا صرفا بخش‌هایی که از فیلم و یا سریال مورد علاقه‌تان دوست دارید را جدا می‌کنید و دقیقا چیزی را که بازیگر مورد علاقه‌تان عنوان می‌کند را بیان می‌کنید. مثل همان ویدئوهای دابسمشی که این روزها در فضای مجازی مشاهده می‌کنیم.

    ماهیت این روش صرفا تقویت مهارت Speaking  شماست و در زبان‌آموزانِ بسیاری دیده‌ایم که وقتی بتوانند چند جمله‌ای انگلیسی صحبت کنند، انگیزه و شوقشان برای یادگیری زبان انگلیسی دو چندان می‌شود. این کار را فقط برای مواردی انجام دهید که آن قسمت یا سکانس برا بسیار دوست دارید. معمولا موارد این چنینی زمان بلندی هم ندارند و بین یک تا سه جمله هستند.

    جمع‌بندی

    یادگیری زبان انگلیسی یک فرآیند کاملا طولانی و بعضا برای کسانی که می‌خواهند در آینده مدرس این زبان شوند، life time process محسوب می‌شود. این یعنی حتی بنده هم که در حال نوشتن این پست هستم، چه در حین نوشتن، چه در زمانی که شما در حال خواندن این پست هستید، در حال یادگیری موارد جدید در حوزه زبان انگلیسی هستم.

    کلید موفقیت در یادگیری زبان انگلیسی خسته نشدن و ادامه دادن است. شما از بهترین روش‌ها هم که استفاده کنید؛ اگر پیوستگی و ادامه‌دار بودن این فرآیند را حفظ نکنید، مطمئن باشید که خروجی خاصی نخواهد داشت و قادر به یادگیری زبان انگلیسی نخواهید بود. پس تلاش کنید، از ما در بخش نظرات پست بپرسید، ما به شما کمک خواهیم کرد. صفحه‌ی ایسنتاگرام ما را نیز دنبال کنید.

    دیدگاهتان را بنویسید